BANGS INGEFÆR DRIK MED CITRON & APPELSIN

I de seneste år er der kommet fokus på ingefær, og interessen for ingefær er steget markant blandt forbrugere.

Mange sætter stor pris på ingefærrodens kraftige smag – i ”shots” og te.

BANGS Ingefær Drik er en ekstrakt af ingefærroden i vand tilsat lidt citron- & appelsinsaft, der mildner den kraftige ingefærsmag. Vores ingefærdrik er fremstillet uden tilsat sukker og er udelukkende sødet med sødemidlet Stevia Rebaudiana – et sødemiddel udvundet af steviaplantens blade. Det betyder, at energiindholdet er meget lavt, hvilket vil glæde f.eks. diabetikere. Smagen er frisk og intens.

BANGS Ingefær Drik er drikkeklar fra flasken, men kan dog fortyndes med juice/vand. Vi vil gerne understrege, at der ikke gives nogen videnskabelig garanti for, at ingefær virker på alle, men man kan jo gøre forsøget i en periode (f.eks. 2-3 uger) med en daglig dosis på et mindre glas (ca. 8 cl.).

Ingefærdrik m citron1

HVAD ER STEVIA REBAUDIANA?

Stevia er et sødemiddel, som udvindes af steviaplantens blade. Stevia Rebaudiana, som planten hedder, stammer fra Sydamerika, hvor den har været anvendt til at søde mad og drikke i flere generationer.

Steviolglycosider, som sødemidlet hedder, søder ca. 300 gange så meget som almindeligt sukker, men indeholder næsten ingen kalorier.

Anvendelsen af dette naturlige sødemiddel blev tilladt i EU i 2011.

stevia-rebaudiana

One comment

Comments are closed.