EKSTRA MEGET FRUGT

  Ekstra Meget Frugt   Mindre Sukker   Ingen Konserveringsmidler – i BANGS marmelader.

Det unikke ved BANGS Marmelade er det høje indhold af frugt og kvaliteten af vores råvarer.

For eksempel den råsyltede marmelade med det høje frugtindhold og den udsøgte friske smag. Det er noget specielt og et særkende for BANGS Marmelade.

Vi lægger vægt på kvalitet, smag, aroma og farve – vel at mærke den, som naturen selv har givet bærrene og frugten.

1. klasses frugtkvalitet giver den bedste smagsoplevelse. Det giver den gode smagsoplevelse!

KVALITET

Den høje kvalitet skaber et smagfuldt samspil fordi kvaliteten altid er i top.

Håndværksmarmelade med respekt for råvaren er en god betegnelse for produkterne fra BANGS. For vi tager stilling til, hvad vi kommer i vores marmelader og syltetøj. Frugtmængde og forarbejdningsmetode er vigtige faktorer, når vi fremstiller vores marmelader, syltetøj.

Det kræver en høj grad af håndelag, omhu og erfaring at opnå det ønskede resultat. Vore marmelader og syltetøj har et synligt, højt indhold af hele frugtstykker og bær med en cremet konsistens, blød og smørbar – ikke fast og stiv!

Vi gør os umage for at bevare frugtens og bærrenes friske smag og aroma i den færdige marmelade. Råsyltet marmelade skal for eksempel håndteres omhyggeligt og præcist for at lykkes.

Råsyltningen giver marmeladen en dejlig frisk frugtsmag, men stiller også krav om frugt af ekstra god kvalitet. Hver eneste frugt bliver tjekket i hånden.

KONSERVERINGSMIDLER

I vores marmelader/syltetøj tilsættes der ikke konserveringsmidler.

Vi har valgt at pasteurisere vore marmelader & syltetøj i stedet for at tilsætte konserveringsmidler, ligesom vi anvender rigtig citronsaft i stedet for citronsyre.

Derfor er holdbarheden efter åbning begrænset. Benyt en ren ske at tage med og efter ibrugtagning skal glasset opbevares i køleskab med påskruet låg, hvor holdbarheden er ca. 2 uger. Unødvendige tilsætningsstoffer har vi fjernet fra vore marmelader og syltetøj.

Det høje frugtindhold i BANGS Marmelade og syltetøj giver den fulde og skønne frugtsmag i hver en mundfuld. Frugtindholdet ligger typisk fra 45 % og op til næsten 70 % – og det er vel at mærke den reelle vægtangivelse.

I vores råsyltede marmelader bruger vi med andre ord over 60 kg friske citrusfrugter, hver gang vi laver 100 kg marmelade. 

BANGS Marmelade – Frugten af velsmag