BANGS INGEFÆR DRIK MED TRANEBÆR

Vi er i dag mere fokuserede på, hvad vi indtager og spiser, og hvilken virkning det har på vores velvære og sundhed. Interessen for især ingefær, men også tranebær er steget markant blandt os forbrugere.

BANGS Ingefær Drik med Tranebær er en ekstrakt af ingefærroden i vand tilsat tranebærsaft. Vores ingefærdrikke er fremstillet uden tilsat sukker, og kun sødet af frugtsukkeret fra frugten samt sødemidlet, Stevia Rebaudiana – et sødemiddel udvundet af steviaplantens blade.

Det betyder, at energiindholdet er meget lavt, hvilket vil glæde fx diabetikere.

Smagen er frisk og intens og BANGS Ingefær Drik med Tranebær er drikkeklar fra flasken, men kan også fortyndes med juice eller vand. 

Vi vil gerne understrege, at der ikke gives nogen videnskabelig garanti for at ingefær og tranebær virker på alle, men man kan jo gøre forsøget i en periode (f.eks. 2-3 uger) med en daglig dosis på et mindre glas (ca. 8 cl.).

Ingefær drik med tranebær2

HVAD ER STEVIA REBAUDIANA?

Stevia er et sødemiddel, som udvindes af Stevia plantens blade. Stevia Rebaudiana, som planten hedder, stammer fra Sydamerika, hvor det har været anvendt til at søde mad og drikke i flere generationer.

Steviolglycosider, som sødemidlet hedder, søder ca. 300 gange så meget som almindeligt sukker, men indeholder næsten ingen kalorier (energi).

Anvendelsen af dette naturlige sødemiddel blev tilladt i EU i 2011.

 

stevia-rebaudiana