OM BANGS

Det hele begyndte i 1878, da Christian Wad Bang grundlagde virksomheden BANGS Marmelade på Nørrebro i København, hvorfra han udviklede spændende marmelader. Virksomheden voksede, og 100 år senere i 1980’erne var det barnebarnet Bent Wad Bang, der stod for produktionen af de råsyltede marmelader efter virksomhedens egne opskrifter og altid med et stort indhold af frugt.

Da fabrikant Ulrik Lehmann overtog i år 2000, gik man i gang med en nænsom modernisering af virksomheden, og BANGS har siden udviklet en række nye spændende smagsvarianter. Sidenhen blev Ulrik ramt af gigt, og det var i den forbindelse, at hans interesse for ingefær voksede.

I sit køkken eksperimenterede Ulrik med opskrifter på ingefærdrikke og -shots sammen med sin kone, og i 2014 besluttede BANGS sig for at lancere sin første Ingefær Drik med citron og appelsin. Efterfølgende, da sønnen Carl Gustav kom ind i virksomheden, blev BANGS Ingefær Shot med æblesaft, citron og appelsin lanceret i 2015. I dag har mange danskere taget både BANGS Ingefær Drik og BANGS Ingefær Shot ind som en naturlig del af en sund hverdag.

 

bangs-bil